PCS

Novosti

Obrtnička komora Zagreb, u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom, poziva na treći Zagrebački obrtnički sajam koji će se održati od 25. do 27. travnja 2018. godine na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7/7a.

Obrtnici iz grada Zagreba i Zagrebačke županije i ove će godine učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola promovirati obrtnička zanimanja i motivirati ih za upis u strukovne obrtničke škole prezentacijom svojih zanimanja.  Posjetitelje očekuju modne revije, revije frizera, nagradne igre za učenike, a moći će se i sami okušati u nekom od obrtničkih zanimanja.

Posebno naglašavamo da će u vrijeme trajanja sajma biti priređeno veliko iznenađenje za mlade generacije, a to je nazočnost popularnih influencera Youtube kanala Joom Boos-izrazito omiljenih u tinejđerskoj populaciji, tako da će mladi imati priliku u izravnom kontaktu s njima upoznati se s raznim obrtničkim zanimanjima na njima prihvatljiv i zanimljiv način.

Više informacija na poveznici:

http://www.okz.hr/novosti/posjetite-3-zagreba%C4%8Dki-obrtni%C4%8Dki-sajam-od-25-do-27-travnja-na-zagreba%C4%8Dkom-velesajmu

 

IMG_3871