PCS

Novosti

Poduzetnički centar Samobor d.o.o. objavljuje Javni poziv za prijavu u mrežu konzultanata/mentora EU Akademije Malog Tehnopolisa Samobor.

EU fondovi tj. bespovratna sredstva fondova Europske unije su jedan od mehanizama koji potencijalnim prijaviteljima, malim i srednjim tvrtkama daju mogućnost financiranja projektnih ideja.

Stoga je PCS pokrenuo platformu za projekte i učenje za korištenje specifičnih znanja o EU fondovima pod nazivom EU Akademija. EU akademija omogućuje i sudionicima nud informacije i savjetovanja o aktualnim pozivima i natječajima sufinanciranim sredstvima Europske unije, organizaciju informativnih dana i poduzetničku akademiju o pripremi i provedbi EU projekata.

EU akademija okuplja konzultanate i mentore koji su dobro upućeni u širok raspon mogućnosti sufinanciranja projekata putem sredstava Europske unije, tako da mogu zadovoljiti potrebe lokalnih tijela vlasti,  institucija i poduzetnika.

Putem javnog poziva traže se konzultanti / mentori koji će pomoći u realizaciji savjetovanja za poslovne ljude, gospodarstvenike, institucije i neprofine organizcije te u organizaciji i informativnih i edukativnih radionica.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave.

Sve dodatne informacije u svezi sa ovim javnim pozivom  mogu se dobiti svakog radnog dana na mail: ­­­­­­­­­­renata@pcsamobor.hr ili na broj telefona 01 3336 830

Poziv konzultanti i mentori final MTS

javni poziv