PCS

Novosti

Poduzetnički centar Samobor d.o.o. uz sufinanciranje Zagrebačke županije i Grada Samobora, organizira poslovne edukacije namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i djelatnicima Grada Samobora i javnih institucija.

Najavljujemo prvu radionicu na temu internetskog oglašavanja: GOOGLE ADS

Radionica  će se održati u četvrtak, 13. prosinca 2018., s početkom u 18:00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor.

Cilj radionice:

Stjecanje znanja za samostalno kreiranje i upravljanje Google Ads kampanjama.

Ciljna skupina polaznika:

Radionica je namijenjen svima koji svoje poslovanje žele unaprijediti korištenjem društvenih mreža / vlasnicima manjih poduzeća i obrta, zaposlenicima u digitalnim marketinškim odjelima, poduzetnicima u turizmu, vlasnicima web-shopova….

Opis:
Programom će biti obuhvaćene sljedeće teme: najvažnije postavke marketinške kampanje na web-u, SEO optimizacija web-stranica, oglašavanje, Google Analytics, analitika konkurencije: tko se još oglašava za iste ključne, poveznica opsega riječi i financijskog ulaganja, fenomenologija Ads riječi kada i kako odabrati „privlakuše“, „podupirače“ i „prodavače“, što znači „impression share“ i zašto je važan, korištenje ključnih riječi (eng. key word) i planera pokazivanja (eng. display planner) i karakteristike najzastupljenijih društvenih mreža

Predavač:
Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije – od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže.

Kotizacija:
Redovita cijena radionice iznosi 80 kn + PDV.

Prijave:
Prijavu na radionicu možete izvršiti putem prijavnice.

Za sva pitanja i dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem maila renata@pcsamobor.hr ili na brojeve telefona 01/3336-830, 091/3325 348.

Prijavnica_PCS

Napomena: Radionica je otkazana zbog nedovoljnog broja prijava.

seminari_188