PCS

Novosti

Ovogodišnje drugo izdanje Samoborske dvorišne FURKE održava se 14. i 15.9.2019 u dvorištu na Trgu Kralja Tomislava (atrij u prolazu, kod bivše policije).

FURKA je događaj za cijelu obitelj koji gradu i njegovim gostima predstavlja samoborsku urbanu dizajnersko/ugostiteljsko/zabavnu scenu i ljude koji nude usluge i proizvode drugačije od onih na koje smo navikli. Većina izlagača već se dokazala u Zagrebu i šire ali je malo poznato da djeluju u Gradu Samoboru.

U ugodnom i bajkovitom ambijentu posjetitelji će moći razgledati i kupiti proizvode samoborskih dizajnera, a za to vrijeme djeca će se moći zabaviti na jednoj od mnoštva radionica i aktivnosti koje vode samoborske udruge i organizacije koje svojim djelovanjem rade na promoviranju i boljitku zajednice.
Nakon shoppinga okrijepu ćete moći naći na jednom od štandova samoborskih ugostitelja bilo da ste se zaželjili nečeg slatkog, samoborske pive, ili nakon odlične hrane želite probati samoborski gin. Naravno, cijeli sajam će biti popraćen i zabavnim programom te raznim nastupima i večernjim tulumom.
Novost ovogodišnje FURKE je DJEČJA PODUZETNIČKA ZONA u kojoj organizatori nude malim poduzetnicima prostor da prezentiraju svoje poduzetničke ideje i proizvode.

Vidimo se na FURKI!

69251097_498527947361419_8601183999137317685_n