PCS

Novosti

Poštovani,

Grad Samobor provodi projekt prenamjene bivše vojarne Taborec u poduzetničku potpornu instituciju pod nazivom “Mali tehnopolis Samobor” (MTS).

MTS će imati višestruku funkciju – poduzetničkog inkubatora za poduzetnike početnike te pružatelja poduzetničkih potpornih usluga kroz najam prostora, korištenje zajedničkih dvorana, stalnu poduzetničku edukaciju, start up programe za poduzetnike početnike, informatičke treninge vezane uz nove tehnologije, poduzetnička događanja i sl.

Korisnici inkubatora ali i vanjski poduzetnici imat će također imati mogućnost korištenja aditivnih tehnologija u svojem poslovanju, s obzirom na to da će MTS biti opremljen najnovijom generacijom industrijskog 3D printera i 3D skenera.

S ciljem što kvalitetnijeg sagledavanja potreba poduzetnika za 3D tehnologijama, posebno budućeg razvoja MTS-a te određenih čimbenika koji su relevantni za realizaciju postavljenih aktivnosti projekta, provodimo ovu anketu.

Molimo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete našim nastojanjima da što kvalitetnije odaberemo 3D opremu za funkcioniranje MTS-a.

Upitnik možete ispuniti elektroničkim putem na poveznici: https://goo.gl/forms/4gx92YDMPRK4kH4C3

Anketa_3d

Za sva dodatna pojašnjenja vezana uz popunjavanje obrasca Upitnika kontakt osoba je Renata Razum, renata@pcsamobor.hr, tel. 3336 830 i mobitel 091 3325 348.

Srdačno vas pozdravljamo i unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

thumb16lllllllllllllllllll