PCS

Novosti

Grad Samobor organizator je 15. „Samoborskog proljetnog sajma 2019.“ i pozvati Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju.

Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki Zagrebačke županije, autohtonih gastronomskih proizvoda i vina te kulturne baštine.

Sajamske aktivnosti održat će se u dane vikenda, 13. i 14. travnja  2019. na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava.

Sajam će biti popraćen dodatnim sadržajima, od kojih izdvajamo Dan otvorenih vrata udruge Zlatna šajba s degustacijama samoborskih salama i vina (nedjelja, od 10 – 13 h ) te Dječji proljetni sajam, koji će se održati na Trgu Matice Hrvatske.

Izložbeno – prodajni prostor  Sajma bit će u šatoru s drvenim izložbenim štandovima za izlagače s područja Samobora, a za vanjske izlagače u Kleščićevoj ulici (kućice 2×2).

Pozivamo izlagače, registrirane za obavljanje prodaje robe (izuzev pirotehničkih sredstava), a koji imaju u svom asortimanu: etno nakit i tradicijske rukotvorine i proizvode, suvernire, licitare, medičare, proizvođače samoborskog bermeta i muštarde, sira, domaćih vina, voćnih rakija i likera, pčelinjih proizvoda, domaćih kolača, kruha, pekarskih delicija, ljekovitog bilja, autohtonih mesnih proizvoda i drugih predmeta opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu.

Grad Samobor je kao mjeru poticanja samoborskog gospodarstva, i ove godine oslobodio izlagače s područja Samobora kotizacije.

Prijave se putem priložene prijavnice,  zaprimaju do 28. ožujka 2019. godine:

  • na adresu: Poduzetnički centar Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (1. Kat) 10430 Samobor.
  • na e-mail adresu: renata@pcsamobor.hr ili FAX: 01 3336 832

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju. Osoba za kontakt: Renata Razum (telefon 01/ 3336 830; 091 3325 348 (od 8 do 16 sati)

Zahvaljujemo na Vašem odazivu.

Natječaj zakup javnih površina_samoborski proljetni sajam_

Prijavnica 15. Samoborski proljetni sajam

Opći uvjeti izlaganja sps 2019

 

proljetni_banner