PCS

Novosti

Obavještavamo sve zainteresirane poduzetnike da je Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije Zagrebačke županije objavio Javni natječaj za dodjelu potpora za povećanje konkurentnosti za 2024. godinu.

Natječaj je otvoren za prihvatljive prijavitelje unutar proizvodnih i neproizvodnih djelatnosti s ciljem poticanja razvoja poduzetništva i konkurentnosti.

Vrste potpora:
Kapitalna pomoć za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u proizvodne djelatnosti
Kapitalna pomoć za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u neproizvodne djelatnosti
Ukupna sredstva:
500.000 eura za proizvodne djelatnosti
350.000 eura za neproizvodne djelatnosti
Prihvatljivi prijavitelji:
Subjekti malog gospodarstva koji su registrirani na području Zagrebačke županije, imaju pozitivno poslovanje u prethodnoj godini, zadovoljavaju uvjete iz Uredbe Komisije (EU) br. 2023/2831 o de minimis potporama i nemaju otvorene stečajne postupke ili slične procedura.

Kriteriji za bodovanje:
Prijave će se bodovati na temelju operativnih i financijskih kapaciteta, kvalitete projektnog prijedloga, doprinosa rješavanju teritorijalne nerazvijenosti te posebnih kriterija kao što su status mladog poduzetnika, žene poduzetnice ili tradicijskog obrta.

Način prijave:
Prijave se podnose isključivo putem sustava “e-prijave” na službenim stranicama Zagrebačke županije, a rok za podnošenje prijava je do 24. svibnja 2024. godine u ponoć.

Za sve dodatne informacije, obratite se na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr ili telefonom na broj 01/6009-457. Detalje natječaja možete pronaći i na službenoj mrežnoj stranici Zagrebačke županije.

Add a heading(6)