PCS

Novosti

Inkubator Malog Tehnopolisa Samobor najavljuje Dan otvorenih vrata koji će se održati 30. lipnja 2023. godine u Malom Tehnopolisu Samobor, Ulica Vladka Mačeka 7, s početkom u 15.00 sati.

Ovaj događaj predstavlja sastavni dio “Otvorenih vrata EU projekata” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te obilježava desetu godišnjicu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Glavni cilj Dana otvorenih vrata je širenje znanja i razmjena iskustva te promicanje dobrih praksi među poduzetnicima i praktičarima u području EU fondova. Organizator ovog događanja je Poduzetnički centar Samobor.

#01 DAN OTVORENIH VRATA MTS-a bit će fokusiran na sljedeće teme:

  • Predstavljanje infrastrukture i usluga koje nudi inkubator MTS-a.
  • Prezentacija primjera dobre prakse od strane korisnika inkubatora MTS-a.
  • EU Business MeetUp – susret stručnjaka i praktičara EU fondova s poduzetnicima.

Ovaj događaj pruža vam izvrsnu priliku da se upoznate s inkubatorom Malog Tehnopolisa Samobor i saznate više o mogućnostima korištenja EU fondova.

Naš cilj je prikazati sve što Mali Tehnopolis Samobor nudi – prostor za poslovanje, kreativnost, suradnju i razvoj novih ideja, objašnjava direktor Poduzetničkog centra Samobor, Željko Radovanić. Dan otvorenih vrata je također prilika da istaknemo naše dosadašnje uspjehe kroz tri godine poslovanja Malog Tehnopolisa Samobor i predstavimo nove  projekte kako bismo potaknuli tehnološki razvoj i inovacije u gospodarstvu Samobora.

Inkubator MTS je inovativna poduzetnička infrastruktura koja je izgrađena i uspostavljena 25. kolovoza 2020. godine. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji bivše vojarne Samobor te pruža prostorije za uredske i proizvodne aktivnosti, zajedničke prostore, konferencijsku dvoranu, co-working prostor i inovativni 3D laboratorij. Zahvaljujući subvencioniranoj cijeni zakupa koju nudi Grad Samobor, inkubator MTS predstavlja optimalan poslovni resurs za rast i razvoj poduzetnicima.

U trećoj godini poslovanja, u inkubatoru MTS-a trenutno djeluje ukupno 16 poduzetnika, 13 mladih poduzetnika s potencijalom rasta (do 3 godine rada), kao i 3 poduzetnika u fazi rasta i razvoja.

Pridružite nam se 30. lipnja 2023. godine i iskoristite priliku da osobno upoznate projekte naših korisnika, razgovarate o njihovim iskustvima i planovima u vezi s korištenjem EU fondova.

Više informacija o programu događanja bit će objavljeno naknadno.

Prijave su moguće putem maila: renata@pcsamobor.hr ili putem online obrasca dostupnog na poveznici https://forms.gle/NYQA8GtGG7JuhTYL9

Za sve upite možete se obratiti putem e-mail adrese: renata@pcsamobor.hr ili telefonski na broj 091 3325 348.

Veselimo se Vašem dolasku na Dan otvorenih vrata inkubatora Malog Tehnopolisa Samobor!

DAN OTVORENIH VRATA _program 1.0

DAN OTVORENIH VRATA(3)