PCS

Novosti

PR kampanje: Odnosi s javnostima za startupove i mala poduzeća je četvrta po redu radionica u sklopu Startup marketing akademije. Startup marketing akademija je prvenstveno namijenjena startupovima i malim poduzećima koja nemaju velike budžete za marketing te imaju svoje ”in-house” marketing menadžere koji upravljaju komunikacijom proizvoda i usluga. Međutim, predavanja i vježbe su namijenjene i svim ostalim poduzetnicima i zaposlenicima koji žele dobiti svjež pogled na marketinške komunikacije i trendove u poslovnom komuniciranju. Cilj edukacija je brza implementacija i ”kapitalizacija” naučenih vještina.

 

Radionica PR kampanje: Odnosi s javnostima za startupove i mala poduzeća će obraditi sljedeće teme:

  • Definicija PR-a
  • S kojim sve dionicima (”stakeholderima”) kominiciraju PR odjeli
  • Odnos PR-a i marketinga
  • Odnosi s medijima: Kako privući pažnju medija
  • Kako napisati dobru objavu za medije
  • Primjeri uspješnih PR kampanja na svjetskom nivou
  • Primjeri uspješnih PR kampanja za startupove i mala poduzeća

Radionica će se održati u utorak 10. svibnja od 17 do 19 sati s kratkom pauzom za kavu u prostorima Malog tehnopolisa u Samoboru.

Startup marketing akademiju podipiru grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor te je besplatna za sve polaznike uz obveznu prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr . Obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, broj polaznika je ograničen, a primjenjuju se aktualne mjere sprječavanja širenja virusa COVID-19 u trenutku održavanja predavanja.

Predavači na Startup marketing akademiji su Sabina Cvitković i Krešimir Sočković.
Sabina Cvitković je doktorand iz brendiranja na Sveučilištu u Ljubljani. Sabina ima više od deset godina iskustva u marketingu i odnosima s javnošću te je godinama radila na rukovodećim pozicijama marketinga medija i odnosa s javnostima. Predavač je marketinga na dva američka sveučilišta te autor znanstvenih članaka na temu brendiranja. U prosincu 2019 godine osnivala je Kohlmann d.o.o. (www.the-kohlmann.com), boutique marketinšku agenciju specijaliziranu za startupove i mala poduzeća. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) od 2010. godine, a od 2017. godine postaje član međunarodnog The Institute of Place Management (Manchester, Velika Britanije).

Komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa Krešimir Sočković je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Osnivač je Communicato (www.communicato.eu), agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching. Sabina i Krešimir zajedno redovito drže predavanja i radionice za startupove i mala poduzeća širom Hrvatske, a njihova predavanja su redovito ocjenjena s najvišim ocjenama polaznika.

Informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr

 

Najava_PR