PCS

Novosti

Poduzetnički centar Samobor je, pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zagrebačke županije, u Gradskoj vijećnici Grada Samobora,  20. ožujka organizirao  seminar na temu komunikacijskih vještina i prezentacijskih tehnika.

Riječ je o posljednjem seminaru iz projekta PES – Poslovna edukacija Samobor, financiranog iz  Programa za dodjelu potpora poduzetničkim potpornim institucijama i udruženjima obrtnika na području Zagrebačke županije za 2017. godinu.

Seminar je održao dr.sc. Nikša Sviličić,  komunikolog, znanstvenik, sveučilišni nastavnik, akademski filmski i TV redatelj, profesionalni glazbenik multiinstrumentalist i direktor poslovne škole “Proactiva” iz Zagreba.

 

U okviru seminara sudionicu su na šarmantan i motivirajući način, s mnogo praktičnih primjera upoznati sa:

  • učincima dobre komunikacijske percepcije,
  • temeljima i važnosti percepcije neverbalne komunikacije,
  • proaktivnoj komunikaciji u svakodnevnom životu i radu,
  • komunikacijskoj energiji i efikasnim DPA i BD metodama u kreiranju komunikacijske percepcije!

 

Prepuna dvorana Gradske vijećnice dokaz je da je tema komunikacije pobudila veliki  interes sudionika – predstavnika gradskih institucija te vlasnika manjih poduzeća i obrta.

 

Zahvaljujemo se još jednom svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, kao predavaču koji je sjajno i profesionalno vodio seminar.

 

edukacija03