PCS

Novosti

  1. lipnja 2023., Inkubator Mali Tehnopolis Samobor je bio domaćin iznimno uspješnog Dana otvorenih vrata!

Ovaj posebni događaj, koji se održao u sklopu “Otvorenih vrata EU projekata” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, bio je značajan zbog obilježavanja desete godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

U organizaciji Poduzetničkog centra Samobor, Dan otvorenih vrata okupio je stručnjake, poduzetnike i praktičare s ciljem širenja znanja, razmjene iskustava i promicanja dobrih praksi u korištenju EU fondova.

Ovaj događaj bio je fokusiran na predstavljanje naše infrastrukture i poslovnih usluga koje nudi inkubator MTS-a. Posjetitelji su imali priliku upoznati se s našim modernim tehnologijama i uslugama koje pružamo našim poduzetnicima u ranoj fazi razvoja ili u kasnijim fazama rasta poduzeća.

Također smo bili ponosni što smo mogli predstaviti primjere dobre prakse od strane naših talentiranih korisnika inkubatora MTS-a.  Unilink Media i Elproms Team podijelili su svoje priče o uspjehu i istaknuli važnost podrške koju su dobili od naše zajednice.

Bila nam je čast ugostiti predstavnike Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Grada Samobora te Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije. Njihova prisutnost svjedoči o važnosti i podršci koju pružaju razvoju inovacija i poduzetništva na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Ispred Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, želimo izraziti iskrenu zahvalnost gospođi Zrinki Radišić, voditeljici Odjela za koordinaciju ispunjavanja uvjeta koji omogućuju provedbu EU, na njenoj prisutnosti i podršci na našem Danu otvorenih vrata MTS-a.

Također, zahvaljujemo gospodinu Tomislavu Komanović, voditelju Odjela za regionalni razvoj te gospodinu Tomislavu Biškupec, stručnom suradniku za regionalni razvoj u Regionalnoj razvojnoj agenciji Zagrebačke županije na njihovoj svesrdnoj podršci i suradnji u provedbi dosadašnjih i planiranih novih projekata.

Isto tako, zahvaljujemo EU mentorici Poduzetničkog centra Samobor i stručnjakinji za državne potpore i EU fondove, gospođi Ivani Eror Lišnjić, na prisustvu i korisnim informacijama o planiranim natječajima za poduzetnike u novoj financijskoj perspektivi i podršci na ovom događaju.

Posebno želimo zahvaliti na nazočnosti gospodinu Miranu Šoić, predsjedniku Gradskog Vijeća Grada Samobora i gospodinu Hrvoju Frankić, pročelniku UO za gospodarstvo, razvoj i EU fondove, koji su predstavljali Grad Samobor na našem Danu otvorenih vrata.

Vaša podrška i sudjelovanje doprinijeli su uspješnom održavanju događaja i promociji MTS-a.

Hvala vam što ste uložili vrijeme i energiju kako biste podržali naše napore u promicanju regionalnog razvoja i korištenju EU fondova.

Moderatorica događaja bila je Renata Razum koja je uspješno je vodila program događanja.

2O2A6756